Nyitóoldal
 
  
 
Lévai Anikó közéleti tevékenysége
 

Ötórai tea Haitiért

A magyarországi Brit Nagykövetség és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet ezen a címen hívta meg vendégeit - magyarországi cégek és vállalkozások, valamint a médiumok képviselőit -, hogy együtt indítsák útra a haiti földrengés károsultjait segítő adománygyűjtésüket. Összefogásra buzdítva a szolidaritás jegyében. »

további hírek

Jól enni

2007. június 16.

A konyhaablakból című első könyve a sokadik újranyomásnál tart - az ötgyerekes családanya egy év főztjét leltározta szubjektív szakácskönyv formájában. Héttagú család háztartásának kormányzása mellett egyetemen tanít, és jószolgálati szerepet is vállal. Lévai Anikóval a hétköznapokról beszélgettünk. (Interjú a Magyar Nemzetből.) »

Iskolaátadás Székelyföldön

2007. június 14.

Lévai Anikóval az Ökumenikus Segélyszervezet újabb székelyföldi útja kapcsán beszélgetett a TV2 reggeli műsorában Jakupcsek Gabriella. (Videó) »

Bárány és herőce

2007. május 3.

Lévai Anikó szerint nincs jobb- vagy baloldali töltött paprika, szakácskönyve mégis csattanós válasz Gyurcsány Ferenc - nyilvánossággal megosztott - vasárnapi főzőcskéire. A máris bestsellerré vált A konyhaablakból című kötet szellemisége többet mond a polgári értékrendről, mint bármely pártprogram. »

Ínycsiklandó illatok a konyhaablakból

2007. április 27.

Közel kétszáz receptet, és számos emléket, valamint úti élményt tartalmaz Lévai Anikó a közelmúltban megjelent A konyhaablakból címet viselő könyve. A gazdagon illusztrált, családi fényképeket is tartalmazó kötet évszakok és ünnepek szerint szedi sorba az Orbán Viktor felesége által leggyakrabban készített ételek és italok sorát. »

Családi legendárium

2007. április 22.

A Kossuth Rádió április 22-i, Vasárnapi Újság című műsorában a nemrégiben megjelent könyve kapcsán volt Perjés Klára vendége Lévai Anikó. »

Interjú az Echo TV-ben

2007. április 8.

Lévai Anikóval A konyhaablakból című könyve kapcsán beszélgetett az Echo TV április 8-i műsorában Pörzse Sándor. (Videó.) »

Lévai Anikó a Mokkában

2007. április 3.

A TV2 reggeli műsorában Jakupcsek Gabriella kérdezte Lévai Anikót most megjelent könyvéről - és még sok minden másról. (Videó.) »

A konyhaablakból

2007. április 2.

Ez a címe annak a szakácskönyvnek, amelyben Lévai Anikó kedvenc és kipróbált receptjeit gyűjtötte csokorba, s amely több, mint egy szakácskönyv: anekdotázva nyit ablakot az öt gyermekes Orbán-család hétköznapjaira is. »

Riport friss pogácsával

2007. április 2.

Egy előre nem tervezett beszélgetés Lévai Anikóval Felcsúton, és egy rövid összefoglaló könyvének bemutatójáról. (Videó.) »

Egy családnak egy becsülete van

2007. január 5.

Lévai Anikó, egyszerű, közvetlen nő, nincs benne semmi tanult rafinéria, a nyilvánosságnak szóló és az egykori miniszterelnök-feleség szerepével járó póz. Ehelyett tartása van - meggyőződésből, hitből és derűs életszemléletből táplálkozó ereje, amely eddig soha nem hagyta csüggedni a nehéz pillanatokban és elszédülni a csúcsokon. »
gyorsmenü