Nyitóoldal
 
  
 
Lévai Anikó közéleti tevékenysége
 

Ötórai tea Haitiért

A magyarországi Brit Nagykövetség és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet ezen a címen hívta meg vendégeit - magyarországi cégek és vállalkozások, valamint a médiumok képviselőit -, hogy együtt indítsák útra a haiti földrengés károsultjait segítő adománygyűjtésüket. Összefogásra buzdítva a szolidaritás jegyében. »

további hírek

Számítógépek és síruhák

2010. január 22.

Ezúttal ezekkel az adományokkal segítette az Amerikában élő Megyesy Jenő a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. A gépek és a ruhák azon diákokhoz kerültek, akik országszerte különböző felsőoktatási intézményekben tanulnak, s mindannyian a Cigány Szakkollégium tagjai. »

Üzenő textilek

2010. január 21.

A Béres Alapítvány Kubinyi Anna nemzetközileg is elismert textilművész életmű albumának bemutatójával ünnepelte a Magyar Kultúra napját. Az eseményen több közéleti személyiség között Lévai Anikó is részt vett. »

Adventi adományozás a gyermekotthonban

2009. december 16.

Hétmillió forint értékű adományt adott ált az Ökumenikus Segélyszervezet szociálisan hátrányos helyzetű, valamint fogyatékkal élő több száz gyermek számára. »

Élőszív Advent első vasárnapján

2009. december 8.

Az Iparművészeti Múzeum aulájában megjelent résztvevők kezében égő mécsesekkel, élő szívformát alakítva vette kezdetét Advent első vasárnapján a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet 14. adománygyűjtő akciója, annak reményében, hogy idén is sok rászoruló család Karácsonyát tudják majd szebbé tenni. »

Partneri találkozó

2009. november 27.

Több mint negyven cég vezetője jelent meg azon a találkozón, amelyen a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet látta vendégül partnereit, a segélyszervezet legnagyobb támogatóit, megköszönve az eddigi és kérve a további segítségüket ahhoz, hogy ők is segíthessenek a rászorulókon. »

Szolgálat és zarándoklat

2009. október 18.

Idén második alkalommal, október közepén látogatott át Erdélybe a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat önkéntes orvoscsoportja. A bő egy hét alatt közel ötezer gyermeket vizsgáltak meg, köztük olyanokat, akiknek magyarországi kezelésre lesz szükségük. »

Elsőként Európában

2009. szeptember 27.

Egy évvel az ötlet felmerülése után, 2006-ban vált valósággá a Roma Szakkollégium megalakulása, amelynek sorait több magyar egyetem cigány diákjai alkotják, s akik minél átfogóbb módon szeretnék segíteni a jövőben a cigány etnikumot. »

Mozgó rendelő és lovasterápia

2009. szeptember 26.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programjának részeként, idén is mozgó fogászati rendelő járta az országot. A szűrőbusz utóbb Fóton, a Lovasterápiás Központban várta a gyerekeket. Ottlétének a Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovasversenye és Fogyatékosok Lovasversenye adta az apropóját. »

Bicske múltja ízeken, illatokon keresztül

2009. szeptember 19.

Zsúfolásig telt ház előtt rendeztek könyvbemutatót Bicskén, a Petőfi Művelődési Központban. Nem csoda a nagy érdeklődés, hiszen az Összefogás Bicskéért Egyesület gondozásában megjelent 'Bicske sava-borsa' című receptkönyv hiánypótló mű, amelyet Lévai Anikó mutatott be a nagyközönségnek. »

Hölgystaféta

2009. szeptember 18.

Szentendre egy nőkre szabott város nemcsak a beruházásokban, hanem az olyan széles körben is látogatható programokban, amelyek középpontjában a nő áll. Ezen gondolat mentén jött létre dr. Szántó Csilla fővédnökségével a Hölgystaféta című beszélgetés sorozat a P'Art Moziban. »
gyorsmenü